U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Residentie Ons Hoekske

 

Service-flats

geschikt voor zorgbehoevenden en rolstoelgebruikers

 

In de loop van onze carrière werden we regelmatig geconfronteerd met patiënten die niet langer in hun vertrouwde omgeving konden blijven en noodgedwongen naar een rusthuis of andere zorginstelling dienden te verhuizen.

Uit onze bekommernis om de zorgen naar onze patiënten uit te breiden, hebben we hierdoor een kleinschalig project opgericht met aangepaste appartementen voor rolstoelgebruikers, senioren en andere hulpbehoevende mensen.

Een begeleiding als in een serviceflat en aangepaste dienstverlening dragen bij tot het behoud van uw zelfstandigheid.

Residentie Ons Hoekske biedt u daarenboven een vertrouwde omgeving, warme sfeer en gezelligheid, openheid en sociaal contact tussen de bewoners met wekelijkse kaartnamiddagen met koffie en koekjes en af en toe muziekconcerten in de gemeenschappelijke ruimte op het gelijkvloers. In de tuin zijn er twee terrassen waar u bij goed weer kunt vertoeven. Ook zijn de leghennen altijd zeer blij met keukenrestjes.

We beschikken over 10 volwaardige appartementen die aangepast zijn aan de noden van zorgbehoevende mensen alsook rolstoelgebruikers. Elk appartement beschikt over een aangepaste badkamer, een slaapkamer van 4m x 4m, een woonkamer, een volledig ingerichte keuken en een ruime berging.

We beschikken ook over 2 appartementen met 2 slaapkamers.

Iedere bewoner is in het bezit  van een individueel oproepsysteem dat ons, zonder tussenpersoon, rechtstreeks contacteert in geval van nood. Er is altijd iemand van ons of onze medewerkers van wacht die de oproep zal beantwoorden. Dit zorgt voor een veilig gevoel ten alle tijde.

 

Adres: 

Residentie Ons Hoekske

Paardenkerkhofstraat 217 (hoek Boerenkrijgstraat)

2800 Mechelen

 

 

Beschikbaar vanaf 1 juni 2019:

 

Groot appartement ( 92 m²) met twee slaapkamers , geheel aangepast ook voor rolstoelgebruikers en zorgbehoevenden.

 

Prijs : 950 € per maand

 

In deze prijs zijn inbegrepen:alle gemeenschappelijke kosten, de verpleegkundige zorgen , begeleiding en administratieve ondersteuning , noodoproepsysteem en brandverzekering 

Voor inlichtingen bij voorkeur telefoneren na 12u

 

Peter

015/55.04.51

www.thuisverplegingmechelen.be